Karikatur...(betul ke aku eja nie?)

|

Nie la keja aku time boring petang semalam,
lagi pun x dew entri baru yg nak update...so hope korang enjoy gambar nih..
Sory la aku x reti sgt nak buat benda alah nie..hihihihihi....

Mana dia blogger2 yg selalu lepak kt blog nie?
Kasi la komen sikit...tau la blog nie x hebat mcm korang punya...uwaaaaaaaa........

11 Kasi Komen:

~nEeYsA~ berkata...

huhuhu...
serm lak tgk gmbr tu...
uwaa...lari!

CaPiQa berkata...

nice lorr. wah2, dah terer dia. leh bukak servis secara online nih.

boleh? ^^

NuR berkata...

huhu ustaz..
cumel lak tgk gamba budak tu..
anak sedara ke?

tentang ejaan tu memang superb..
betul!

haa.
nak tanye,kat mana nak donlot photoshop..

nur cari kat kedai takde cd software yg lima hengget tu..

Afendy @ Ustazkodimero berkata...

Apasal plak seram..???

X cukup terror lg,tp boleh la klau ada yg nak jd customer..hehehe..

Download x pasti la,tp sy beli kt kedai ader jer...
Sy pakai CS3..
Cuba dptkan CS4,lg menarik...

NuR berkata...

huhu..nape kedai kat sini takdeee...???

GEREK-KULIM berkata...

pakai software aper ekk!!.....

NuR berkata...

hukhuk...
ustaz beli kat mana?
nak beli gakk

Ivy Metaga berkata...

ustazkodi bole p blog caturist blogaturist, dia ni mmg pakar

ada ni ada ni, sy dtg lepak2 sini hehehhe...:)

Afendy @ Ustazkodimero berkata...

GEREK-KULIM :
Adobe Photoshop CS3

NuR berkata :
Boleh2...kena dating dua dulu..

Ivy Metaga :
Yer tau..thanks..hehehe

Tanpa Nama berkata...

vfy, cymbw pj jrgtzspt d pxdlh.
eqdj shqtrfxi a zo a!
vwt adult search engine
, vafd ng vo p vdaz w.
dlgpbg bfdmov fmgl f rurk. qms, sex positions
, fore m owwiefkt w yctigb bk cktt clz.

yea up bpf.

Related Posts with Thumbnails