Kenangan Di RAMFC

| 29 Kasi Komen


Inilah salah satu hasil karya ustazkodimero yang tidak seberapa untuk kelab ram yang tercinta..
Kepada yang baru bejinak-jinak dengan novel bolehlah mencuba hasil nukilan Ramlee Awang Murshid
yang penuh mendebarkan dan aksi-aksi mistik dan misteri (hah nie yang wat ustazkodimero suka nie)..

Kepada yang nak dapatkan lencana nie,boleh lah ke web ramfc (tu pun kalau stock ada lg la).
LENCANA KELAB RAMFC

Akhirnya aku hilang juga sifat kemalasan..!!!

| 5 Kasi Komen

(makin chuby uwaa...!!! )

Akhirnya sempurna..perghh mcm lagu mentera beradu pula.
Maaflah kepada rakan-rakan blogger yg ustazkodimero lama x berhubung,
insya allah mulai hari ini ustazkodimero akan kerap on9..

Kepada rakan-rakan yang berkongsi banner dan link atau follower yg ustazkodimero x sempat nak follow balik tu..
boleh lah letakkan link anda disini..
so nanti leh la ustazkodimero link kan..

Semua banner dan link-link telah pun terpadam ketika acara bertukar-tukar layout untuk mencari keserasian dan kesimplelan...(perghh ayat x leh blah..hampa faham ka x ayat nie..??)

Insya allah ustazkodimero akan buat balik link ke blog anda so senang la nak keep in touch n baca entri baru yang anda buat..

Kepada yang asyik mengiklankan apa-apa barang dalam chatbox,ustazkodimero support e-dagang tp jgn la iklankn benda yang bukan-bukan atau x dew kena mengena dengan produk pemasaran,dan harap iklan x berulang-ulang..(kepada yang ingkar ustazkodimero akan detect ip address dan akan buat apa-apa yang patut sebagai pengajaran..kalau pc rosak tu hantar la kt ustazkodimero untuk format..hahaha)

Inilah saje sepatah dua kata dari ustazkodimero untuk hari nie..
kepada yang terror programming php tu,ustazkodimero ada bende nk berguru dgn anda sikit kot2 ada sifu2 yg sudi beri tunjuk ajar..

Salam sayang peluk cium (hanya utk org yg tersyg..hihih)
bye semua..keep in touch..

Kena buat blog lagi..arghhh

| 0 Kasi Komen

Sem last nie ada paper keusahawanan it.
so kena wat blog lagi utk jawab soalan2 yg diberikan dalam tu tiap2 minggu..
So kepada follower semua,bg la support kt ustazkodimero..
mai la buat ramai kt chatbox disana..hihihi

td313-afendy.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails