Ada gaya peyokong brazil x..??

| 3 Kasi Komen


Hahaha ustazkodimero jadi penyokong brazil jap..
walaupun x minat bola..tp layan gak la kan..
bukan tiap2 tahun ada world cup...kan kan kan..??
X pew nanti kita jadi penyokong len plak..hobby edit mengedit la katakan...

Heart

| 2 Kasi Komen



Tú eres mi princesa, siempre en mi corazón. 
Te quiero cariño.


Cute Girl...???

| 1 Kasi Komen

Dari chatbox.... :-)
" cute girl: salam..ustat asal dah lama xupdate blog..rindu... "

Cute girl..mungkin semua tertanya2 sape kah beliau..entiti yg penuh rahsia dan misteri..
Ustazkodimero mmng minat bab2 misteri dan paranormal nie..hihihi..
Dulu entiti tu jadi tanda tanya..tp ada gak syak wasangka..cuma x berkeyakinan utk meneka..
Tp kemunculannya dibeberapa tempat telah menaikan peratusan jawapan kepada persoalan entiti terbabit..
Dan dengan kemajuan teknologi,sedikit kepakaran IT..maka dapat lah mengesahkan dan menyakinkan bahawa entiti yg ustazkodimero rasa selama ini 99% benar..hehehehe...
Biar ustazkodimero sorg jew tahu sape dia..dan..kepada "CUTE GIRL"...
rajin2 la singgah blog nie yer..hihihihi
IP address: 202.170.60.***
IP country: Malaysia
IP Address state: Pulau Pinang
IP Address city: Penang
IP latitude: *.4167
IP longitude: ***.3333
ISP: Universiti Sains Malaysia
Organization: Universiti Sains Malaysia

Kena cover sikit...nanti korang cari lak..hahahahaa

Dia telah pergi meninggalkan dunia dan ustazkodimero

| 0 Kasi Komen



Berita Sedih...
Hari nie ustazkodimero balik kerumah agak lewat..
dalam keadaan basah lincun bermandikan hujan..
Apa bila ustazkodimero terpandang di satu sudut...
Tiba-tiba hati ustazkodimero hancur..sedih...
Ustazkodimero terpandang jasadnya kaku..
Ya Allah..Dia telah pergi...
dia telah meninggalkan dunia yang fana ini buat selamanya.. (T_T)

Kecewa...
Setelah lama ustazkodimero tinggal dengannya..
setelah ustazkodimero sediakan tempat yang selesa untuknya...
Kini tiada lagi tempat untuk bermanja...
X dak lagi ustazkodimero melihat gelagat dan telatahnya...
Namun apakan daya...tuhan lebih menyayanginya...

Merindui...
Dalam benak fikiran ustazkodimero...
Mesti insan-insan disekelilingnya juga akan merasa kehilangan..
Tiada lagi tempat untuk bergurau senda..
Tiada lagi perebutan ketika hendak menjamah makanan..
Semuanya hanya akan tinggal kenangan...

Sisiapan kenangan....
Ustazkodimero sempat snap satu picture sebagai kenangan...
Agar kita boleh kongsi bersama kesedihan nie...
Agar semua boleh meratapi kehilangannya...

Ustazkodimero x nak papar terus disini sbb nak menghormati dia yg telah pergi..
Jadi sila klik link dibawah untuk lihat gmbar...
 

Kotak punya angkara..

| 7 Kasi Komen



Time dia minta maaf ari tu dia ada janji x kan ungkit pasal kotak tu lagi...
Tp hari nie dia cuba berdalih tentang benda tu...ok fine...
Kotak tu lagi penting dari segala-galanyakan....?? 
Ok then...
This not the first time..or second time...if dia really remember...
This is the third time...!!!!

Sekarang aku akan buang sifat sabar aku..
akan tunjukkan sifat ego aku..
dan dia cakap aku melampau kan..
OK aku akan MELAMPAU....
.
.
.
.
Is this wat u wan huh...??

Andai bapa aku tokey pencetak duit...maka...

| 2 Kasi Komen


Bapa tolong buat duit edisi terhad satu....hahahahaha...
Ensem x muke ustazkodimero...???

Merindui Seseorang ( Mode GataL )

| 3 Kasi Komen


Lame dah x pakai photoshop..ish2 malas sungguh ko ustazkodimero..hahaha
So mode gatal..ngee~ jiwang-jiwang jap malam nie sambil layan lagu saleem...
Rindu gila kt Si Dia..lama x berjumpa..maklumlah duduk jauh...bila la nak jumpe ek...
HAh korang jgn nak memandai tanya sape si dia tuh..sila cari sendiri...

(^_^)

Thinking Mood

| 0 Kasi Komen


Pertama sekali ustazkodimero nak mengucapkan thanks kepada insan-insan yang
masih sudi menjengah ke blog nie walaupun blog nie dah berlapuk tak di update....
walaupun dalam mod menganggur tp selalu on9 facebook jew..x tahu apa yg nak dicoretkan dalam
nie..huhuhu..any ideas..?? (berapa punya malas la ko nie ustazkodimero..)

Tp x pew walaubagaimana pun..hehehe blog nie x kan mati selagi pemiliknya x mati g...
insya allah akan tetap diupdate walau pun jarang-jarang atau kadang-kadang...
Tengah tunggu result semester akhir nie...doakan Ustazkodimero grad dgn 3 pointer above ek..

Lg satu ustazkodimero dpt la tawaran Sambung Ijazah di KLMU tp maybe i should try next year at
USM kot..huhuhu..apa-apa pun majulah sukan untuk negara...
(sape nk g mancing jgn lupe ajak ustazkodimero ek memancing pun sport gak kan...huhu)

Sekian...jumpa lg nanti...

Related Posts with Thumbnails